Gustav Lindquist - Sebastian Kristensson - Christian Ahlström - Pontus Andersson

Philip Marklund, Mathias Herrström, Victor Larsson, Viktor Jörgensen och Andreas Sonesson (mv).

Oliver Oliveros ut - Pontus Andersson in 84 min
Jens Sintéus ut - Victor Larsson in 86 min
Johan Hellström ut - Christian Ahlström in 86 min

MATCHKOMMENTARER
Seger i premiären efter två helt skilda halvlekar. Det märktes redan från början att Liria hade väldigt stor respekt för oss då man spelade extremt lågt och en 4-4-1-1 uppställning där toppforwarden låg 10 meter ner på egen planhalva. Men första chansen i matchen är Lirias. Efter 7 minuter slår Liria en långboll där en forward löper sig fri och Izzettin Adigüzel kommer ut och räddar till hörna. I den 13:e minuten snor Oliver Oliveros bollen från Lirias målvakt och har bara att raka in den i öppet mål men Olivers avslut tar istället i burgaveln. I den 25:e minuten slår Sebastian Kristensson en fin genomskärare till Johan Hellström som blir fri men Johans skott går utanför. ÖT Smygehuk har stort bollinnehav och Liria försvarar sig bra. I den 40:e minuten slår Gustav Lindquist en lurig boll in i Lirias straffområde till Oliver Oliveros som tar emot och vänder ut och in på försvararen och kommer fri med målvakten där Oliver elegant placerar in 1-0 i bortre burgaveln. Ett mycket snyggt mål och Oliver har öppnat årets målkonto i seriespelet. ÖT Smygehuk går till pausvila med uddamålsledning efter mycket bollinnehav och fler chanser än Liria. De få gånger Liria tar sig upp avvärjer Nicklas Mattsson och Adam Norén anfallen. När andra halvlek drar igång går ÖT Smygehuk inte alls att känna igen. Vi får inte igång nått eget spel alls. I den 53:e minuten trampar Oliver Oliveros runt till höger i Lirias straffområde och spelar bollen snett bakåt till en framrusande Johan Hellström och precis när Johan ska skjuta så bryter en försvarare. Nära 2-0 där. I den 58:e minuten slår Liria en frispark in i ÖT:s straffområde och på bortre stolpen kommer en Liriaspelare fri och skjuter på volley men Izzettin Adigüzel gör en fin fotparad. I den 66:e minuten får Liria en frispark till vänster. Liria slår en inläggsfrispark som går rakt mot bortre delen av målet och Izzettin Adigüzel hinner precis reagera och får fingerspetsarna på bollen och styr den i stolpen och ut. Domaren tappar matchen mer och mer under den andra halvleken och gula kort delas ut hej vilt i en annars väldigt snäll match. ÖT Smygehuk visar upp en enorm kampvilja under andra halvlek och lyckas hålla undan och vinna med 1-0. I nästa match väntar NK Croatia på bortaplan på lördag den 21:a april med matchstart 14:00 på Sorgenfri IP.